WEDSTRIJD Futsal Topsport Antwerpen - Futsal Hasselt  3 - 0  (2-0)

DATUM 08-02-2013  21:15

DOELPUNTEN 10’ Hitou (1-0), 15’ Achahbar (2-0) en 28’ El Ghaadaoui (3-0).

VERSLAG De eerste echte doelkansen waren voor de bezoekers die Kherouach en Samir Dahbi misten. In de 10de minuut mocht Hitou zonder veel weerwerk een lange ren dwars door het hart van de bezoekende defensie opzetten en hij tikte de 1-0 laag binnen. De dwarslat voorkwam even later al de 2-0. Die kwam er op het kwartier toch. Via Papanicolaou was Hasselt nog tweemaal gevaarlijk. In de rebound kon FTA de stand na de rust nog opvoeren tot 3-0. De thuisploeg controleerde de wedstrijd. In het slot kwam Hasselt flink opzetten doch toen bleek waarom de ploeg (verdedigend met 33 doelpunten tegen in 15 wedstrijden) met amper 50 gescoorde doelpunten bij de minst goede afwerkers van de reeks hoort.

Technique Match:
Les premiers tirs sur but étaient pour les visiteurs qui jouaient sans Kherouach et Samir Dahbi. Dans la 10ième minute Hitou slalommait sans vraiment rencontrer beaucoup d'opposition à travers le coeur de la défense des visiteurs pour mettre le 1-0 contre les filets. La transversale empêchait peu après le 2-0. Après 15 minutes Anvers doublait le score. Via Papanicolaou Hasselt se voyait encore offrir deux tirs dangereux. Dans le rebound Anvers marquait le 3-0 et continait de contrôler la partie. Vers la fin Hasselt se manifestait encore vivement mais à ce moment c'était claire (33 buts contre en 15 matchs) et à peine 50 buts marqués pourquoi Hasselt est parmis les plus mauvais buteurs de la D1.